13 d’abr. 2010

Sortida a Barcelona

El dia 19(divendres) de març del 2010, vam anar al skating club i al parc Güell (Barcelona).

Vam anar en autobús, i quan vam arribar 10:00 aproximadament, i vam esmorzar al parc Tetuan.

Despres ens vam anar caminant al Skating Club (pista de gel). Quan vam arribar a l'skating, ens vam posar els patins i vam sortir a patinar. Al principi costava una miqueta, però després ens vam acostumar i vam començar a patinar molt bé. I els de C.S vam ajudar als de 1er que lis costava més.

Després va viendre l'autobús una altra vegada, i ens va portar al Parc Güell. Quan ja hi erem al Parc Güell vam veure un munt de gent, estava tot ple! Vam trobar un lloc on estava el banc aquell que te onades, pero no ens vam seure al banc,perque com ja he dit estava tot ple,ens vam asseure al terra...i feia una calor!!!
Quan vam acabar de menjar, vam jugar una estoneta, i vam anra en busca del lavabo!!!
Quan el vam trobar, estava ple de gent, i la sra. que donava el paper higienic no tenia molt bon dia per dir-ho així. Finalment vam acabar tots i ens vam anar una altra vegada cap a dalt, que era on ens esperava l'autobús.
Quan vam arribar a l'autobús vam deixar les coses al maleter,i ens vam seure al nostre seient. El viatge, potser va ser una mica aburrit, pero axí, per una vegada vam tindre ganas de arribar a casa i disfrutar el cap de setmana!!!

I ja esta!!
A!! Ens ho vam pasar molt bé!!!
FI